logotrouwfotografie
CR0174
Links
INFO
CONTACT
OVER TROUWFOTOGRAFIE
© BURO SOLO  -
PORTFOLIO
START
Jullie bruiloft is de dag

Jullie bruiloft is de dag waar je maanden naartoe leeft. En als het eenmaal zover is, vliegt de dag voorbij. Er gebeurd zoveel op zo'n dag, dat het bijna onmogenlijk is om alles bewust mee te maken. Gelukkig is er dan de huwelijksfotograaf die óók de dingen ziet waar het bruidspaar even geen erg in had. jullie hebben per slot van rekening wel wat anders aan jullie hoofd!

Huwelijksfotograaf

Iedereen kent wel iemand die foto’s maakt, maar het heeft écht een duidelijke meerwaarde om een gespecialiseerde huwelijksfotograaf in te huren voor jullie bruiloft. Een huwelijksfotograaf weet namelijk waar hij op moet letten, is op het juiste moment op de juiste plek en legt zo de mooiste momenten vast. Je kunt deze foto’s maar één keer maken, dus het moet meteen goed gebeuren.

Jullie huwelijkssreportage is bij SOLO Fotografie gegarandeerd in goede handen. Als huwelijksfotograaf ga ik op in de menigte en bevind ik mij zoveel mogelijk op de achtergrond. Zo kan ik intieme, spontane foto’s maken. Van de meeste foto's die gemaakt worden op een huwelijksdag heeft het bruidspaar nooit iets in de gaten gehad totdat zij de foto's zien.

Als fotograaf voel je intuïtief aan wanneer er iets speciaals gaat gebeuren.

Na al die jaren ervaring krijg je daar een bepaald instinct voor. Als het dan ook nog klikt met het bruidspaar ontstaat er iets moois en dat zie je terug in de uiteindelijke reportage.

 

Niet alleen de stijl van het fotograferen van een huwelijk is belangrijk, ook de presentatie in een album draagt mee aan het eindresultaat.